Σύνδεση Λογαριασμού

Νέος Πελάτης - Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε ταχύτερα, να ενημερώνεστε για την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας και να παρακολουθείτε τις παλαιότερες παραγγελίες.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΛΑΘΙΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Χρήσιμες Ερωτήσεις – FAQ

1. Πώς αναζητώ το προϊόν της επιλογής μου;

Για να αναζητήσετε το προϊόν της επιλογής σας, αρκεί να εισάγετε τη δραστική ουσία, το όνομα του προϊόντος ή την εταιρεία παραγωγής του στο πεδίο αναζήτησης στην κεντρική σελίδα του pharmatune.gr.

Στην συνέχεια θα εμφανιστούν  όλα τα σχετικά αποτελέσματα. Κατόπιν,  επιλέγετε προϊόν/ προιόντα της επιλογής σας, προσθέτετε τη διεύθυνση σας και εμφανίζονται  τα φαρμακεία που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.

2. Πώς προσθέτω την διεύθυνση μου;

Αμέσως μετά την επιλογή προϊόντος/ προιόντων, θα χρειαστεί να προσθέσετε τη διεύθυνσή σας στο πεδίο που εμφανίζεται στην αρχή της οθόνης σας.

3. Πώς κατεβάζω την εφαρμογή στο κινητό μου;

Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το app store (iphone) ή το google play (android) από το κινητό σας και να αναζητήσετε το Pharmatune. Επιλέγετε εγκατάσταση και η εφαρμογή θα εγκατασταθεί στο κινητό σας δωρεάν και έτοιμη προς χρήση!

4. Μπορώ να αποθηκεύσω το αγαπημένο μου φαρμακείο;

Η λίστα των αποτελεσμάτων του Pharmatune είναι δυναμική και αλλάζει ανάλογα με το προϊόν/προιόντα που αναζητάτε και την διαθεσιμότητα των προιόντων στα κοντινά σε εσάς φαρμακεία. Επομένως με κάθε αναζήτησή σας θα σας εμφανίζονται τα φαρμακεία που μπορούν άμεσα να ικανοποιήσουν τη συγκεκριμένη σας ανάγκη. Έτσι δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε τα φαρμακεία, ψάχνουμε εμείς το καταλληλότερο για εσάς!

5. Πώς μπορώ να δω τις προσφορές ενός φαρμακείου;

Επιλέγοντας ένα φαρμακείο μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του και να ενημερωθείτε πλήρως για όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές. Επίσης, στην κεντρική σελίδα του pharmatune.gr μπορείτε να δείτε επιλεγμένες προσφορές από συγκεκριμένα φαρμακεία.

6. Μπορώ να δω όλα τα φαρμακεία της περιοχής μου;

Αν επιθυμείτε απλά να δείτε όλα τα φαρμακεία γύρω σας δεν έχετε παρα να επιλέξετε στην κεντρική οθόνη του pharmatune.gr το εικονίδιο με το σταυρό που βρίσκεται πάνω δεξιά. Πληκτρολογείτε την διεύθυνση σας και εμφανίζονται τα προφίλ όλων των φαρμακείων γύρω σας σε χιλιομετρική απόσταση, ξεκινώντας από το πιο κοντινό.

7. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με ένα φαρμακείο;

Επιλέγοντας ένα φαρμακείο μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του και να ενημερωθείτε πλήρως για όλα τα στοιχεία επικοινωνίας του αλλά και τις τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές του.

8. Πώς αγοράζω συνταγογραφούμενα φάρμακα μέσω του  Pharmatune; 

Για νομικούς λόγους δεν μπορούν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές αγορές συνταγογραφούμενων φαρμάκων μέσω του Pharmatune. Σε περίπτωση που το προϊόν της επιλογής σας είναι συνταγογραφούμενο φάρμακο, τότε μπορείτε να κάνετε κράτηση του προϊόντος και να επισκεφθείτε το φαρμακείο εντός χρονικού διαστήματος που ορίζει το κάθε φαρμακείο και αναγράφεται στο προφίλ του στο Pharmatune, ώστε να επιδείξετε τη συνταγή και να παραλάβετε το προιόν της κράτησής σας. 

9. Πώς μπορώ να παραλάβω στο σπίτι μου τα προϊόντα της επιλογής μου;

Αν τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε είναι μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, τότε δεν μένει παρά να τα παραγγείλετε και να ολοκληρώσετε την αγορά σας, είτε ηλεκτρονικά πληρώνοντας με την πιστωτική σας κάρτα ηλεκτρονικά είτε με αντικαταβολή/ μετρητά κατά την παραλαβή τους.

10. Έχω ενημέρωση για τα έξοδα αποστολής των προιόντων που αγοράζω μέσω του Pharmatune;

 Τα έξοδα αποστολής της εκάστοτε αγοράς σας υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της αγοράς σας και παρουσιάζονται αναλυτικά τόσο κατά τη διαδικασία όσο και στο αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα (email), που λαμβάνετε με την ολοκλήρωση των αγορών σας.

11. Οι προσφορές προιόντων αφορούν όλα τα προιόντα; Ποιος είναι υπεύθυνος για τις προσφορές προιόντων στο Pharmatune;

Προσφορές προιόντων μπορούν να υπάρχουν βάσει νομοθεσίας μόνο στα παραφαρμακευτικά προιόντα. Οι μεμονωμένες προσφορές συγκεκριμένων προιόντων τοποθετούνται από τους ίδιους τους φαρμακοποιούς, οι οποίοι είναι και αποκλειστικά υπεύθυνοι για την πολιτική τιμών και προσφορών τους. 

12. Τι είναι το pharmatune discount και πώς λειτουργεί;

To pharmatune discount είναι πρόγραμμα εκπτωτικών κουπονιών επιβράβευσης για τον καταναλωτή του pharmatune, το οποίο επιβραβεύει ήδη πραγματοποιημένη αγορά συγκεκριμένου ύψους του καταναλωτή με την εξαργύρωση εκπτωτικού κουπονιού σε μελλοντική αγορά του. Πιο αναλυτικά, όταν ο καταναλωτής προβεί σε αγορά μέσω του pharmatune πάνω από συγκεκριμένο ποσό, τότε δικαιούται ένα εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο εξαργυρώνει σε επόμενη αγορά του στο pharmatune. Τα κουπόνια είναι ηλεκτρονικά υπό μορφή κωδικού, που στέλνεται αυτοματοποιημένα στον καταναλωτή με την πραγματοποίηση της αγοράς του στο pharmatune μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Σε επόμενη αγορά του ο καταναλωτής αναγράφει τον κωδικό του κουπονιού και κερδίζει έκπτωση πάνω στο σύνολο της αγοράς του που αφορά παραφαρμακευτικά προιόντα. Το pharmatune discount αφορά αποκλειστικά και εφαρμόζεται μόνο για παραφάρμακα. Στο pharmatune discount συμμετέχουν εθελοντικά οι φαρμακοποιοί του pharmatune. Για να μπορεί ένας καταναλωτής να εξαργυρώσει κουπόνι pharmatune discount που έχει λάβει από προηγούμενη αγορά σε οποιοδήποτε φαρμακοποιό του pharmatune, θα πρέπει να πραγματοποιήσει την επόμενη αγορά του από φαρμακοποιό που έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα pharmatune discount, κάτι το οποίο υποδηλώνεται στο προφίλ του εκάστοτε φαρμακοποιού με την εμφάνιση του αντίστοιχου συμβόλου.